Lívance na ohni? Naučíme vás to
Kempování je stále oblíbenější druh dovolené, ale přicházíme tím o luxus hotelových snídaní. Proto vás naučíme, jak zazářit při stanování s lívanci na ohni. Je to jednodušší, než se na první pohled může zdát. Nejdříve si potřebujete připravit oheň, těsto a pánvičku. Pokud vám tyto tři věci nechybí, už máte více méně vyhráno. Těsto doporučujeme smíchat v uzavíratelné nádobě a pořádně protřepat. Zajistíte tak těsto bez hrudek, a to bez metličky.
Pánvičku je dobré rozehřát, než na ni nalijete první várku těsta – protože i ten první lívanec se může povést. Lívance nedělejte na otevřeném ohni, zkuste se soustředit spíše na uhlíky či dohořívající oheň. Zajistíte tak, že vaše lívance nebudou spálené. Dobrou chuť.