Pozor na pukavce aneb Jak vybrat čerstvé vejce a vychutnat si ho
Jak nesníst zkažené vajíčko? Tato jednoduchá infografika vám dokonale poradí. Podle autora, který svou práci nazval „Same With Fish“, se to má s vejci jako s rybami – pokud se drží u dna a zaujímá vodorovnou polohu, je čerstvé. Po týdnu se vejce začne ode dna odlepovat a po dvou až třech týdnech se obrátí do vertikální polohy. Pravda, tohle by se nikomu ani na rybě nezdálo! Pokud vejce plave na hladině a srovnáme ho s rybou… ne, tohle byste opravdu jíst nechtěli.
V druhé infografice už se pracuje s upravenými čerstvými vejci. Jestli patříte mezi milovníky této bílkovinné bomby, upravte si ji třeba na všechny způsoby. Jsme zvědavi, kdo vyzkouší první dvě varianty.
Zdroj: ranker.com